Aperitiv
Šampanjac za mladence

JUHA

Goveđa bistra juha sa domaćim rezancima i povrćem

PRVA VEČERA/GLAVNO JELO

Pečeni sv.laks-kare u omotu od pancete u tijestu
Rolani pureći odrezak punjen šunkom i sirom
Medaljoni u ragu umaku od miješanih gljiva

Pekarski krumpir,povrće na maslacu, semel knedle
Miješana salata
Domaći kruh

DRUGA VEČERA/GLAVNO JELO

Gulaš od divljači
Odojak, salata
Domaći kruh

OTVORENA KONZUMACIJA PIĆA

Coca-cola, fanta, sprite
Jabuka, narandža, marelica
Mineralna voda
Ožujsko, Karlovačko, pivo limun
Vino bijelo i crno/vinarija Marinčić
Domaći likeri i rakije

Cijena po osobi:
Za restoran:
-do 50 osoba                   270kn
-od 50 do 80 osoba         250kn

Za salu za svadbe:
-od 100 do 130 osoba     240kn
-od 130 do 200 osoba     220kn

Djeca do 3 god. menu se ne naplaćuje
Djeca od 3 god. do 7 god. menu se naplaćuje 50%

Hladno predjelo 15 kn
Janjetina 25 kn

DODATNE USLUGE KOJE SU UKLJUČENE U GORE NAVEDENE CIJENE

………………………………………………………..
Ako imate potrebu za posebnim menuom, rado ćemo Vam preporučiti najbolje iz naše ponude.
Za kreiranje vlastitog menua na raspolaganju su Vam naši kuhari za sve savijete.

-pjenušac za mladence i kumove kod rezanja torte
-izbor sviježeg voća na mladenačkom stolu
-servis osoblja restorana kroz cijelu svadbenu večer
-najam sale do 05h ujutro
-bijele presvlake za stolice
-ukoliko naručitelj donosi svoju janjetinu, odojak i salatu cijena menua se umanjuje
-troškove davanja u korist HDS ZAMP-a snosi restoran

OPĆI UVJETI RESTORANA KOD SKLAPANJA SVADBENE SVEČANOSTI

-cijene su izražene sa PDV-om
-po prihvaćanju ponude dužni ste uplatiti kaparu u iznosu od 10% koja se odbija od ukupnog iznosa kod završnog obračuna
-u slučaju da odustanete od ponude i otkažete svadbenu svečanost nakon 30 dana od prihvaćanja ponude restoran zadržava kaparu
-plaćanje svadbene svečanosti izvršava se najkasnije sljedeći dan
-povrat preostale hrane obavlja se nakon završetka svadbene večere ili najkasnije tokom sljedećeg dana
-kolači i torta moraju biti od pravne osobe složeni na za to predviđene tacne
-zabranjeno je donošenje vlastitih namirnica i hrane zbog pravila HACCP-a
-osobno odgovarate za svu nastalu materijalnu štetu nastalu na objektu
-osobno odgovarate za svu nastalu štetu na donešenoj opremi (rasvjeta, glazbena oprema i sl.)

 

Aperitiv
Šampanjac za mladence

JUHA

Goveđa bistra juha sa domaćim rezancima i povrćem

PRVA VEČERA/GLAVNO JELO

Marinirano sv.pečenje s umakom od pečenja
Pureći bečki
Pileći medaljoni u ragu umaku od vrganja i miješanih gljiva

Pekarski krumpir,povrće na maslacu, semel knedle
Miješana salata
Domaći kruh

DRUGA VEČERA/GLAVNO JELO

Gulaš od divljači
Odojak, salata

OTVORENA KONZUMACIJA PIĆA

Coca-cola, fanta, sprite
Jabuka, narandža, marelica
Mineralna voda
Ožujsko, Karlovačko, pivo limun
Vino bijelo i crno/vinarija Marinčić
Domaći likeri i rakije

Cijena po osobi:
Za restoran:
-od 30 do 50 osoba        270kn
-od 50 do 80 osoba        250kn

Za salu za svadbe:
-od 100 do 130 osoba    240kn
-od 130 do 200 osoba    220kn

Hladno predjelo               15kn
Janjetina                          25kn

Djeca do 3 god. menu se ne naplaćuje
Djeca od 3 god. do 7 god. menu se naplaćuje 50%

DODATNE USLUGE KOJE SU UKLJUČENE U GORE NAVEDENE CIJENE

……………………………………………………….
Ako imate potrebu za posebnim menuom, rado ćemo Vam preporučiti najbolje iz naše ponude.
Za kreiranje vlastitog menua na raspolaganju su Vam naši kuhari za sve savjete.
-pjenušac za mladence i kumove kod rezanja torte
-izbor svježeg voća na mladenačkom stolu
-servis osoblja restorana kroz cijelu svadbenu večer
-najam sale do 05h ujutro
-bijele presvlake za stolice
-ukoliko naručitelj donosi svoju janjetinu, odojak i salata cijena menua se umanjuje
-troškove davanja u korist HDS ZAMP-a snosi restoran

OPĆI UVJETI RESTORANA KOD SKLAPANJA SVADBENE SVEČANOSTI

-cijene su izražene sa PDV-om
-po prihvaćanju ponude dužni ste uplatiti kaparu u iznosu od 10% koja se odbija od ukupnog iznosa kod završnog obračuna
-u slučaju da odustanete od ponude i otkažete svadbenu svečanost nakon 30 dana od prihvaćanja ponude restoran zadržava kaparu
-plaćanje svadbene svečanosti izvršava se najkasnije sljedeći dan
-povrat preostale hrane obavlja se nakon završetka svadbene večere ili najkasnije tokom sljedećeg dana
-kolači i torta moraju biti od pravne osobe složeni na za to predviđene tacne
-zabranjeno je donošenje vlastitih namirnica i hrane zbog pravila HACCP-a
-osobno odgovarate za svu nastalu materijalnu štetu nastalu na objektu
-osobno odgovarate za svu nastalu štetu na donešenoj opremi (rasvjeta,glazbena oprema i sl.)

PREUZIMANJE JELOVNIKA